Om os

Med et bedre klima, får vores børn og børnebørn en bedre fremtid

Planeten er presset på flere parametre – det ved de fleste. Savetheglobe.dk vil gerne gøre sit for at hjælpe moder jord – men vi er også realister, så vi ved godt der skal mere til. Vi kan ikke forhindre lande og store virksomheder i at udlede CO2, vi kan ikke stoppe udvindingen af jordens ressourcer og vi kan ikke stoppe diverse miljøsvin med at smide plastic og andre ting i naturen. Men vi vil hjælpe hvor vi kan.

Nedbring CO2

CO2 er en af de helt store forbrydere, når det drejer sig om forurening. Moder jord gør sit for at nedbringe for at nedbringe netop CO2. Dette gør hun via vores træer, som renser luften for CO2. Men når der bliver udledt større og større mængder CO2 på verdensplan, samtidig med at vi fælder flere og flere træer – så opstår problemet. Moder jord kan ikke længere følge med. Det er bla. her at Savetheglobe.dk vil sætte ind. Vi vil plante flere træer.

Deltag i projektet

Vil man som virksomheder gerne være en del af projektet, kan man tilmelde sig her. Det koster et mindre beløb om året, som bliver brugt på grønne tiltag – bl.a plantning af nye træer.  

Vi er ved at ansøge om at blive godkendt til at modtage donationer fra private – men der er lidt sagsbehandlingstid.

Hvilke tiltag støtter vi

Til at starte med, vil pengene gå til platning af nye træer. Dette foregår i samarbejde med Growing Trees Network Foundation.

Senere vil vi også støtte andre grønne tiltag rundt omkring i verden. Dette kunne f.eks være:

  • Vandboringsprojekter
  • Vindprojekter
  • Køb af CO2-kvoter

Men da vi er i opstartsfasen, er der begrænsede midler at gøre godt med, og plantning af træer koster ca. 15 kr. pr. træ, så det er her vi starter.